Birthday! - Dayang Deno

15.12.15

Birthday!

Me and my niece

Sekejap je my niece ni besar, this year dia darjah 6 dan dah dapat result pun baru-baru ni... Kami dah nampak macam kakak dan adik! Sarah Aina faham makcik dia ni sakit, dari dia kecik dia lihat deno keluar masuk hospital, icu, pegi hospital, teman deno amik ubat... macam-macam! Matang budaknya walaupun kadang2 dia pun buli cikcu dia ni haaa.. Uhuk2

To my lovely Sarah Aina... Happy birthday!!! Cikcu loves you so much!! May Allah bless you sayang... Be a good girl okey *love*heart emotic

3 comments:

  1. nampak macam sama2 darjah 6...!

    Lariiikkkkkkkk!

    ReplyDelete
  2. Hihi nampak sebaya dah ni dik...

    Akk tak reti potong sushi, mesti comot

    ReplyDelete