Blogger

Rindu #Part2

2:51 AM,4 Comments

Dalam entri sebelum ni, deno cakap rindu .. Entri ni pun sebab rindu..



Ermm.. act banyak sangat story yang deno nak taip cerita kat sini. Banyak sangat sangat. Tapi tak sempat, tu je. Macam deno cakap sebelum ni, deno nak cuba jadi konsisten update and blogwalking sket2 macam sebelum ni.. Tapi bulan ni aduhaiii, deno busy sikit.. Drawing pun tak siap lagi. Deno ada join doodle event last week, and next event bermula esok *30 Mei

Event Floria di Putrajaya bermula 30 Mei - 7 Jun 2015. Deno melukis kat situ, tapi deno just ada kat sana pada weekend:  30, 31 Mei and 6,7 Jun.  Deno dan kawan2 kat sana.. Weekday deno rest... Nak join semua 9 hari,  tak larat sebab dengan keadaan deno dialisis, dengan kesihatan macam ni memang tak larat.. Weekend okey sikit. Abah beri 'greenlight' join event ni, yay!^

Rasanya after 20 Jun, release sikit. Inshaa Allah.. Dayang Deno pun rindu kawan-kawan blogger! ..... and mungkin deno akan join event blogger 13 Jun nanti.. hhi.. ada rezeki jumpalah kita nanti :)


**rinduuuuu



4 SLE Supporters :):

Personal

Rindu

4:13 AM,6 Comments

Rindu pulak
Rindu nak macam sebelum ni.. Nak update blog 4 hingga 5 entri sehari.. Nak blogwalking puas2. Rindu kawan-kawan blogger jugaa.. Sekarang komitmen banyak juga.. Ermm nak kena ubah ni, nak kena konsisten, even tak banyak update, satu dua entri sehari pun cukup kan..

Thanks sangat korang selalu mai sini **love



6 SLE Supporters :):

Bertabah

3:44 PM,5 Comments


Bertabah siapkan kerja..

Fuhhh...

Keep calm and sambung kerja



5 SLE Supporters :):

Doodle

Commission Doodle

3:34 PM,0 Comments





COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com
Facebook Dayang Deno Art

p/s: Please do not copy/grab/crop/edit my artwork. Any action without permission is strictly prohibited. Thank you for your cooperation :)


0 SLE Supporters :):

Reading

Membaca

3:18 PM,1 Comments

Dah lama tak luang masa macam sebelum ni

Duduk bersantai baca buku banyak2.. Rindu juga.. Sebenarnya Dayang Deno sangat sukakan buku, suka baca buku, pendek kata sebelum ni macam ulat buku. Dalam bilik penuh dengan buku, apa sahaja buku deno suka.. Lagi2 buku fantasi or horror story.. Haish bila nak jadi ulat buku balik.. 

Sejak dah jadi full time pelukis, selalu terkejar-kejar.. Rindu jugak nak aktif blogging macam sebelum ni.. huhu.. Nak blogwalking, tapi ni dateline nak dekat dah. Gitulah.. huhuu.. akan dicari masa membloggingkan diri :D

1 SLE Supporters :):

Lupus

May Is Lupus Awareness Month

1:54 PM,5 Comments


What is LUPUS? Lupus is an autoimmune disease where the body's immune system becomesw hyperactive and attacks normal, healthy tissue. This results in symptoms such as inflammation, swelling, and damage to joints, skin, kidneys, blood, the heart, and lungs.Under normal function, the immune system makes proteins called antibodies in order to protect and fight against antigens such as viruses and bacteria. Lupus makes the immune system unable to differentiate between antigens and healthy tissue. This leads the immune system to direct antibodies against the healthy tissue - not just antigens - causing swelling, pain, and tissue damage. Help us spread the word and support Lupus awareness

**More about Lupus di >> SINI <<


#Thank you Prince Noob for the Lupus Awareness entry :)


5 SLE Supporters :):

Personal

Everything Gonna Be Okey

3:15 AM,1 Comments


Aku tersenyum bukan kerna dipaksa
Aku tersenyum bukan membangga diri
Dalam senyum aku mampu menutupi luka hatiku
Dalam senyum aku menyembunyikan kesedihan dan kebimbanganku
Dan dalam senyum aku cuba untuk belajar untuk berdiri di atas kaki sendiri...
Dalam diam aku menangis
Dalam tangis aku tersenyum
Aku ingin sentiasa tersenyum
Kerna senyum itu sangat indah
for me s
mile cures everything 
and it's always best to smile no matter what goes on


smile dayang...
everything gonna be okey.. 
and don't forget for dhua

Allah kan ada :')


*May Allah bless abah and ma always... amin


1 SLE Supporters :):