5 Minggu - Dayang Deno

20.3.16

5 Minggu

5 Minggu sunyi, tiada khabar dan update dari dayangdeno.. Berhabuk blog dayangdeno ni!! Fuhh penat mop sapu2 cuci2 semua, dah bersih baru boleh update dengan hati gumbira^^


Rindu sangat nak update, rinduuu! 5 minggu tinggalkan blog. Sebenarnya macam-macam peristiwa dan perkara dah berlaku dalam 5 minggu ni. Tak sabar nak share story, ada suka, ada duka.. Macam-macamlah! Sebenarnya dayangdeno baru sahaja dapat laptop ni, hari tu tertinggal di rumah kakak di kl... Sekarang baru dapat^^ Weee pasni boleh update blog puas2

**love and hugs


1 comment:

  1. Selamat kembali.

    Jemputan ke segmen kita.》》
    http://alongwawaerna.blogspot.my/2016/03/segmen-bloglist-walking-april-mei-2016.html

    ReplyDelete