Blogger Sheda Ucu - Dayang Deno

25.4.16

Blogger Sheda Ucu

Blogger Sheda Ucu :)

Siapa tak kenal designer blog yang hebat sorang nih, setiap blog designed by Sheda Ucu memang awesome!! Blog beliau pun dah cantik kababomm! Itu belum tengok blog2 yang telah beliau edit, super duper cantik tau.. Korang boleh contact Sheda di SINI

Sebenarnya, sebelum deno serius dengan artwork dan jadi full time doodler, deno juga seperti Sheda Ucu.. Banyak juga blog yang telah deno design, cuma sekarang komitmen deno pada art.. Sheda Ucu juga berkongsi ilmunya dengan deno tentang design :) Thanks Sheda!


Blogger Sheda Ucu sebaya sahaja dengan deno, cuma deno yang bersaiz hobbit sebab kesan steroid yang deno ambil sejak mengidap Lupus.. sabar je la kan ^^

First time deno bertemu beliau ketika di blogger event juga pada tahun lepas, iaitu SBB 2015. Masa tu tak banyak dapat kami bualkan coz ada aktiviti khas untuk semua blogger.. Deno tak dapat join, tahu sahajalah condition Dayang Deno kan.. itu pun selepas event terus demam sebab cuaca panas.. uhuk2...

Anyway, deno happy dapat jumpa Sheda Ucu di SBB 2016 event, dapat pula duduk semeja dengan Sheda Ucu.. fuhh best^^

Terima kasih Sheda wefie besama deno.. Inshaa Allah, semoga kita bertemu lagi :)



No comments: