Drawing For World Kidney Day HSNZ - Dayang Deno

2.4.16

Drawing For World Kidney Day HSNZ

Kisah last two weeks...

My doctor minta tolong untuk buatkan drawing sempena World Kidney Day... Drawing untuk kanak-kanak bagi pertandingan mewarna. Mula-mulanya risau juga, coz deno tak tahu sangat nak buat untuk budak-budak mewarna.. Takut susah kanak-kanak nak warna.. Then amik stylus, terus cuba lukis..


Ada dalam sejam, terus siap! Spontan sahaja, takde plan apa-apa pun actually.. Bila dah siap, terus whatsapp doctor gambar drawing. Alhamdulillah doctr suka! Cuma doctor nak ubah bahasa melayu dan letak gambar kidney sikit.. 

Deno edit2, tambah drawing sikit.. Settle dan inilah hasilnya!


Alhamdulillah, doctor dan kawan-kawan doctor approved! Terus email pada doctor dan juga nurse^^ Dua hari lepas, deno join juga event tu atas jemputan doctor. Doctor nak deno jadi juri.. Heee segan juga tak pernah jadi juri...Tapi bila tengok budak-budak ni kaler kan, rasa hepi je coz dapat hepikan budak-budak tadika tadika dengan drawing tuu:)

Terima kasih doctor percayakan dayang^^


*Love and hugs




3 comments:

  1. pandainya sis deno melukis. suka semua artwork sis :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah, lukisan yang beremosi..
    memang senang untuk diwarnakan...

    ReplyDelete