Kak Qiya! - Dayang Deno

23.4.16

Kak Qiya!

Kak Qiya!!


Deno kenal blogger Qiya Saad di blogger event pada tahun lepas... First time deno bertemu dengan kak Qiya.. Masa tu, nervous juga tapi kak Qiya super sporting and friendly, hilang nervous deno ehehe.. Banyak juga kami chat dan bertukar story..

Super excited sewaktu di SBB 2016 bila ternampak kak Qiya! Kak Qiya dah macam kakak deno dah.. She's very nice :)

Meja kami di SBB 2016 pun sebelah sahaja.. Kak Qiya juga sempat amik gambar waktu deno mendoodle.. Artwork saiz A5 sahaja, tapi nak siap bertabah juga... Doodling sambil mendengar talk di depan^^

Sempat jugalah kami wefie^^ Hopefully kita dapat berjumpa lagi kak Qiya... In Shaa Allah :)

Terima kasih kak Qiya wefie bersama saya :)


2 comments:

  1. Terima kasih untuk artikal ni. Rasa terharu sangat. Masa SBB2016 baru-baru ni memang akak cari Dayang tau. Tak sangka meja kita sebelah je kan..Nanti ada event lain boleh jumpa lagi..:)

    ReplyDelete