Opss! SBB 2016! - Dayang Deno

27.4.16

Opss! SBB 2016!

Alhamdulillah..


Sepetang Bersama Blogger 2016 anjuran Denaihati.com telah berlangsung dengan jayanya pada 16 Mei 2016 baru-baru ini di Hotel Grand Campbell :) 

Alhamdulillah... Dayang Deno dapat menyertai blogger event pada kali ini.. Sebenarnya,  deno tak confirm lagi dapat pergi ke SBB 2016, tapi deno daftar dulu... Tak sure dapat pergi coz dengan condition deno yang tak berapa sihat pada mulanya... Deno ditahan seminggu di hospital untuk treatment selepas pulang dari mengerjakan Umrah, parents kurang setuju deno aktif... Tapi melihatkan kesihatan makin pulih, dan anak abah ni yang merayu nak pergi... parents bagi "green light"^^ Terima kasih abah mama!

Betapa semangat nak pergi SBB 2016, terus buat name card hehe.. Seronok dapat bertemu dengan bloggers di SBB 2016 ini^^ Deno sempat juga bergambar bersama few bloggers .. Maaf pada kawan-kawan blogger yang tak sempat deno tegur, tak sempat bergambar... Deno ada sikit sahaja gambar di SBB 2016, mungkin deno lebih banyak memerhatikan kawan-kawan blogger.. ehehe


Rugi siapa yang tak join blogger event ni... Paling tak dapat dilupakan apabila dapat ilmu dan inspirasi dari orang-orang yang telah berjaya seperti blogger Hasrul Hassan, Abang Ensem, En. Aqif Azizan, Tuan Ismail Che Ani dan En Hanafiah... Deno turut dapat inspirasi dari En Adi Putra. Bukan mudah nak dapat dengar talk dari orang-orang hebat ini...

Walaupun tangan deno laju mendoodle, deno focus mendengar apa yang telah dikongsikan dalam talk di SBB 2016.. Kagum, sangat kagum..... They are extra ordinary people..

Bukan sahaja dapat bertemu bloggers dan mendapat ilmu baru.. Semua bloggers turut mendapat cenderahati dari penaja-penaja SBB 2016 tau^^ Dua beg.. penuh beg tu dengan barang-barang penaja. Sepetang Bersama Blogger 2016 ditaja oleh  Multimedia Development Corporation (MDEC) - Penaja Utama, Amna HomeRichworks AcademyJopanaOceanlife Marketing (Ephyra), Zeeta Magis Aura MawarSimply UmrahAleeya’s KitchenLes Copaque Production (Upin & Ipin), Asia Herbal Biotech Sdn BhdYeos MalaysiaeQurbanJemaah Bisnis DenaihatiHadid Travel & Tours (Adi Putra), Firdaus Azizi Training & ConsultancyAE Consultancy ServicesPenMerah NetworkSohaini CookiesJus Bob NanasCVS ProductionKotak Lensa dan Jam Tawaf Denaihati. Fuhh.. Banyak kan? Memang osem!!



It's really an honor to be part of #SBB2016.. My gratitute to Mr. Amir Denaihati for the great and fabulous event... and alhamdulillah for this amazing experience! In Shaa Allah.. ada rezeki, panjang umur boleh join lagi...


Till we meet again guys :)


4 comments:

  1. wahhhh..bestnya..teringin jugak nak join..cuma masa belum mengizinkan..syok dengar cerita-cerita blogger yang join..syok!

    ReplyDelete
  2. Sis dayang,akak yang duduk sebelah Dayang,semoga dipanjangkan silaturrahim.Amin =)

    ReplyDelete