Yaya Natsumi - Dayang Deno

27.4.16

Yaya Natsumi

Story @ SBB 2016 again^^

Kisahnya Dayang Deno baru sahaja selesai bertemu few bloggers.. Selepas bergambar kenangan, tiba-tiba mata terpandang seorang blogger yang sangat familiar, blogger famous, comel.. Biasa lihat blogger ini berceloteh di Astro Oasis @ CH 106. Masa tu kan...

Eh Yaya Natsumi laaa... - dalam hati

Biasa la cik Dayang yang segannya memang nak kena debik, dalam hati nak tegur tapi segan. Blogger Yaya hanya depan mata, dekat sangat2 sebab masa tu Yaya sedang beramah mesra bersama bloggers dan wefie. Si Dayang Deno, boleh dia tercegat, lihat Yaya dan senyum sahaja.. **dushhh kat diri sendiri.. 

Tiba-tiba beliau terpandang deno.. dan terus tegur deno. Heee makin lebar la senyom, ngan my pipi pau yang dah sedia pau... bertambah pau^^ Eh Yaya Natsumi kenal saya? Saya rasa  saya plankton sahaja.. huhu terharu sat


Sekejap sahaja dapat chat coz masa tu waktu rest dah nak tamat.. Tapi sempatlah juga chat dalam 2- minit, hihiii... Cepat-cepat kami wefie bersama. She's so adorable and nice! Hopefully dapat jumpa Yaya lagi, nak kenal juga blogger lengluii nih.. 

Terima kasih Yaya Natsumi wefie bersama saya! ^_^


4 comments:

  1. Thanks sweetie. Seronok dapat jumpa awak juga. Adore your artwork :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. My pleasure yaya :) Thank you for supporting ^^

      Delete
  2. Replies
    1. Saya tak nampak kak nadia... akak kat mana...

      Delete