Belasah Je - Dayang Deno

4.5.16

Belasah Je

Belasah je

Artwork yang terhasil secara  spontan. Sebenarnya artwork ini terhasil sewaktu deno menunggu anak buah buat homework. Waktu ini kami minum di Starbucks, The Curve.

Kami ada "aunt and niece time". Deno dan anak buah spend time sama-sama dan anak buah bawa homework dia. Sementara dia siapkan kerja, deno bukak sketch book dan doodle.


Simple sahaja, tak terlalu detail.

Kadang-kadang macam tulah, tak perlu terlalu serius bila bab doodle. Ambil pen dan conteng je. Trust me, hasil dia pun mesti buat korang sendiri senyum. Sejujurnya,  deno sebenarnya tak pandai sangat melukis or doodle. Tapi sebab minat, deno teruskan dengan minat deno. Setiap hari doodle, doodle jelah apa-apa pun.

Alhamdulillah selain melukis menjadi satu terapi bila stress, dapat juga menjadi sumber rezeki.. :')

Dan sekarang Dayang Deno ialah seorang full time doodler :)

x x x x x x

Instagram : @dayangdeno
Art page : Dayang Deno Art


1 comment:

  1. Kreatifnya. Jeles sungguh dengan tangan seni ni..ehehe. All the best dear!

    ReplyDelete