Bertabah - Dayang Deno

22.5.16

Bertabah

Masih bertabah ~

Bertabah dengan client punya artwork. Artwork kali ini A4 size, perlu siapkan empat A4 paper, detail artwork. Boleh tahan juling mata, lenguh tangan, macam tulah. Nanti siap yang ini, ada artwork lain pula yang perlu siapkan. 

Macam ni la bila dah jadi full time doodler/ artist, kena focus dengan artwork.


Kadang-kadang jadi penat sebab deno juga perlu dialysis treatment setiap hari, kadang-kadang tak sihat, tapi alhamdulillah mostly client faham dengan keadaan deno..

Buat art ni kena banyak sabar, mesti kena ada niat nak buat yang terbaik untuk client kita. Jangan buat cincai-cincai sebab orang dah bagi fully trust pada kita, dengan harapan pada kita kan.

Alhamdulillah Allah bagi pada Dayang Deno minat pada art, dengan bakat pinjaman Allah ini juga dapat deno cari rezeki memandangkan deno tak dapat bekerja seperti orang lain sebab masalah kesihatan.

Deno cuba nak bahagikan masa antara art dan blog, honestly rasa rindu nak update blog setiap hari dan blogwalking macam dulu.. sekarang komitmen more to art. Tapi in shaa Allah, akan dicuba sebaik mungkin, doakan Dayang Deno sihat selalu eh :)


5 comments:

  1. Assalamualaikum sis. Sy ella. Sy pun mengalami sakit yang sama dengan sis. I really need someone who I can share with about this capd and esrf thingy. Hope you an contact me thru my blog. Tq.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Saudari yang tabah, salam perkenalan. Semoga saudari sentiasa kuat dan diberi kesihatan yang baik. =)

    ReplyDelete
  3. Deno kuat! do whatever important first eh :)

    ReplyDelete