Pejam Celik - Dayang Deno

30.6.16

Pejam Celik

It's been awhile I update my baby blog  :')


Pejam celik pejam celik kita dan sampai ke 25 Ramadan untuk tahun ini.. Tak lama lagi kita akan menyambut Hari raya Aidilfitri pula kan? Cepat sungguh masa berlalu, rasa macam baru sahaja semalam kita mula berpuasa...

Minggu depan inshaa Allah kita menyambut Hari Raya.. Macam mana dengan persiapan raya korang? Dayang Deno biasa-biasa sahaja, baju raya baru pun sehelai sahaja tahun ini, tapi dah syukur sangat. Baju-baju raya tahun lepas masih baru dan boleh dipakai, jimat lagi kan :)

Ada jugalah discuss dengan my mom nanti open house nak masak apa, nak buat apa, but for sure macam tahun-tahun yang lalu ramai saudara mara datang rumah...

Macam raya-raya yang lalu juga.. Kakak mesti bawa balik kuih raya sedap-sedap!  Tak sabar juga nak rasa kuih raya yang kakak tempah^^

Aduhaii... Tak sabar nak jumpa kakak-kakak balik minggu depan :D


#LoveAndHugs


No comments: