Salam Aidil Adha 2016 - Dayang Deno

12.9.16

Salam Aidil Adha 2016



Selamat hari raya^^ Alhamdulillah kita semua dapat bersama lagi di hari raya aidil adha ini:)

Raya aidil adha ini seperti tahun-tahun yang lalu, mesti semua ada. Happy dapat bersama-sama satu family. Alhamdulillah... Plus dengan anak buah saya tiga ketul tu, baru tiga tapi riuhnya macam 10 orang hihi^^ Sebenarnya setiap kali balik kampung pun memang riuh budak bertiga tu, sepupu rapat :) Juadah untuk hari raya ini pula my mom buatkan nasi tomato.. Special sikit sebab hari special kan..


Nasi tomato dengan lauk ayam masak merah, daging kurma, dan acar timun.. Ada juga juadah sampingan sikit... Saya pun baru je makan second round tadi, selera pula hari ini.. biasa nak makan pun susah hehe.. Terima kasih ma abah sayangg :')

Emm dengar tadi... kak obi and abang fik nak bakar sate malam ni.. yumm!





2 comments:

  1. hui sedapnyaa . mencabar betoi pantang time raya ni T_T

    salam aidiladha :D

    ReplyDelete