Doodle Malaysia

Bertemu Bos Doodle Malaysia

February 10, 2017,0 Comments

Alkisahnya sewaktu Dayang Deno di KL pada bulan Januari baru-baru ini..

Oh ya untuk pengetahuan semua, lama juga Dayang Deno di KL.. Tak silap dalam sebulan macam tulah.. So, dapatlah deno ambil peluang untuk berjumpa rakan-rakan kat sana sebelum pulang ke Terenganu^^

Dayang Deno berjumpa dengan big bos Doodle Malaysia iaitu bos Faz! So, awal-awal dah plan jumpa @ Starbucks, Th Curve. Rare ni... Bukan senang nak jumpa dengan big bos ni tau :)


Haaa bila dah jumpa apa lagi kan, bos kenalah doodle dalam sketch book Dayang Deno! Haha! Sorry bos, bukan selalu jumpa kan... Sebenarnya ini ialah kali kedua kami berjumpa, kali pertama jumpa pada tahun 2015 di Muzium Telekom sewaktu event Doodict.

Segan juga bos lihat artwork Dayang Deno.. Kebetulan waktu bos sampai, deno baru sahaja siap melukis. Selain daripada bos, deno juga bertemu kawan doodler iaitu Zatul dan Suffian! Banyak juga kami bualkan ^^




Macam biasalah, Dayang Deno paling kecik d situ. Hehe.. Alhamdulillah so happy dapat jumpa bersantai bersama kawan-kawan doodler including big bos.. and kepada bos Faz, thank you so much for da button badge! Love it!... And thank you DM family for always supporting me and Lupus Awareness :') 

Hopefully, ada rezeki panjang umur dapat kita semua berjumpa lagi ya.. Inshaa Allah.. Majulah doodle untuk negara! 

Eh  :p



You Might Also Like

0 SLE Supporters :):