Baju Baru - Dayang Deno

23.7.17

Baju Baru

tukar baju baru blog


Baju Baru..

Lama rasanya dayangdeno tak datang sini.

Hampir tiga bulan juga blog tak terusik, bukan lupa tapi sebab tanggungjawab dan komitmen lain yang perlu diselesaikan. Sejujurnya deno rindu sangat nak aktif blog macam sebelum ni. In shaa Allah, akan diusahakan :) 
By the way.. Perasan tak perubahan yang berlaku di sini? Cantik kan.. Hehe.. Inilah yang deno nak kongsikan! Selepas hari raya aidilfitri baru-baru ini, deno buat keputusan untuk menukar 'baju' blog. Oleh kerana deno sendiri agak sibuk, deno buat keputusan untuk order dengan rakan baik blogger Sheda Ucu untuk design blog dayangdeno :) Seperti mana kita semua sedia maklum, Sheda Ucu antara blogger yang terkenal dengan design-design blog yang cantik dan menarik! Korang pergi ke blog Sheda Ucu iaitu www.shedaucu.com, ada pelbagai design dan pakej tau. Harga pun berpatutan! Pilih sahaja, mudah pulak tu berurusan dengan Sheda Ucu... Service terbaik!^^
Alhamdulillah... Deno suka sangat template responsive ni, cantik dan kemas sama seperti yang deno inginkan.. Terima kasih Sheda Ucu! :)


6 comments:

  1. Hi Dino....saya tak nampak Instagram Dino lagi. Dino dah delete ke?

    ReplyDelete
  2. Design yg cantik...semoga deno sihat dan dilindungi allah...

    ReplyDelete
  3. Akak pun buat blog dengan sheda ucu.anyway cantik blog deno

    ReplyDelete
  4. Ringkas dan cantik template ni.. nampak ringan serta kemas ;)

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum DD. Yup! perasan baju baru blog DD ni. Cantik! Hitam putih sesuai dengan tema DD dan doodle.

    ReplyDelete
  6. cantik, jm suka warnanya... tenang...

    ReplyDelete