Best Nine

2017 Best Nine

January 11, 2018,5 Comments


2017 #bestnine 

Bila lihat #bestnineoninstagram barulah deno notice.. Post artwork untuk tahun 2017 hanya terdapat 72 post termasuk post jatuh sakit pada awal Oktober tahun lalu... Dugaan di akhir-akhir tahun 2017... Sikit sahaja berbanding tahun-tahun yang lalu yang beratus-ratus artwork. Tahun 2017 tak sampai seratus tapi ramai tetap support #dayangdenoart, alhamdulillah^^ Terima kasih korang!^^

Tiga bulan deno rest melukis sebab masalah kesihatan. Inshaa Allah tahun ini akan kembali melukis, nak aktif melukis. Doakan deno sihat selalu ya? *love*


x x x x x

Doodle Instagram : @dayangdeno
Komik Instagram : @thedayunk


You Might Also Like

5 comments:

  1. waah cantiknyaa lukisan2 tu. menarik =)
    happy new year..

    ReplyDelete
  2. cantiknya deno lukis.. sy tak kreatif mcm tu.. huhu

    ReplyDelete
  3. Awesome betul nih, steady DD~ *thumbs up* :)

    ReplyDelete
  4. Suka tengok dayang melukis. Pernah cuba, memang hilang tension, tapi tak kreatif. haha! Tapi tapi tapi... banyak kali tengok muka dr.lim, jadi rindu sangat. Sedih tak dapat jumpa untuk kali terakhir before dia pencen :(

    ReplyDelete
  5. Semoga DD sentiasa ceria dan tabah menghadapi dugaan ini.

    ReplyDelete