Personal

Moga Dipermudahkan

May 24, 2018,3 Comments


Inshaa Allah

Inshaa Allah deno akan keluarkan coloring book deno sendiri tak lama lagi. Deno baru dapat kongsikan kat sini^^ Sebenarnya, ini adalah impian deno. Dah lama deno nak ada buku sendiri, tapi tak mampu. Rezeki Allah, sehinggalah satu hari dapat pm from publisher untuk coloring book.. Alhamdulillah!

Semua dah siap, semua dah selesai. Sepatutnya dah lama siap tapi sebab masalah kesihatan on and off, dan makin tertangguh sebab masalah kesihatan terbaru pada akhir tahun lepas. I lost my left eye vision due to my illness..

Alhamdulillah, syukur deno dapat publisher yang sangat memahami condition dan masalah kesihatan deno. Dia tahu deno sakit dan tak pernah push pun. Dia faham.  Syukur juga Allah kirimkan kawan-kawan yang sangat baik pada deno dalam membantu memudahkan urusan coloring book deno ni. Terharu sangat rasanya.. :') You know who you are my dear friends, hugs!

Semoga Allah permudahkan urusan buku ini.. Deno excited, tak sabar rasanya! Inshaa Allah bila dah publish nanti, deno share dengan korang ya :)



You Might Also Like

3 comments:

  1. All the best Deno.semoga semuanya dipermudahkan dan berjalan dgn lancar.
    Take care dear..salam ramadhan!!

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. tahniah tahniah tahniah... congratulation deno.. may Allah ease everything for u!!

    ReplyDelete
  3. Tahniah Deno! All the best... InsyaaAllah, nak beli juga coloring book Deno bila jumpa di kedai buku nanti. I love your artwork yang sangat2 detailed tu Deno *thumbs up* :)

    ReplyDelete