2019 - Dayang Deno

3.7.19

2019


2019

Enam bulan telah berlalu, enam bulan juga blog sunyi dan sepi tanpa berita. Inilah entri pertama untuk tahun 2019:) Kali terakhir my baby blog dayangdeno diupdate ialah pada tahun lepas iaitu pada bulan Disember 2018. Lebih setengah tahun blog ditinggalkan, tanpa sedar kita dah berada di dalam bulan Julai 2019. Pelbagai dugaan dan perkara yang dah berlaku.. sekejap sungguh masa berlalu kan? Moga kita semua sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan tabah dengan setiap ujian yang datang..  Amin.

*Deno rindu nak menulis, banyak yang nak dikongsi dan dicoretkan kat sini nanti.. Inshaa Allah.



12 comments:

  1. Hai Deno...lama tak nampak update entry. Semoga Deno sihat, ceria dan sentiasa di bawah lindungan Allah Taala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Azian. Inshaa Allah nak kembali berblog seperti dulu :)

      Aminn.. terima kasih azian :)

      Delete
  2. Welcome back deno. Moga sihat selalu dan dibawah lindunganNya

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum haiii i'm blogwalking here^^

    ReplyDelete
  4. Kadang-kadang kita ada komitmen lain nak buat selain blogging itu yang berbulan-bulan blog sunyi sepi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. Banyak komitmen yang perlu diselesaikan, tapi blog tetap ada tak hilang :)

      Delete
  5. Teruskan update blog walaupun ringkas.

    ReplyDelete