Dayang Deno

July 22, 2017,22 Comments




22 comments:

  1. salam pekenalan dear... hrap awk sihat selalu...

    ReplyDelete
  2. hii . semoga cepat sembuh . jgn lupa mkan ubat :)

    ReplyDelete
  3. semoga kak Deno sentiasa tabah dan kuat, sekuat Milo :D
    I'll always pray for you sis! :)

    ReplyDelete
  4. Kak Deno comel :) Semoga tabah dan kuat menghadapi :D Hope you always smile and happy

    ReplyDelete
  5. Comelnya muka macam muka budak-II sekolah menengah tak macam umur 23 tahun :) Btw , saya doa akak akan cepat sembuh , kuat & doa banyak-II oke kak deno :)

    ReplyDelete
  6. la...akak deno dah 23 ker sy ingat baru darjah 5 atau 6 sbb muka nmpak kebudak-budakkan tak nmpak pun mcm 23...

    ReplyDelete
  7. slm kak deno.. tabah ya kak. aisyah yakin ada hikmah disebalik semua ni. allah sayang orang yang tabah kan? jangan merungut. nanti cepat tuaa..hehe. smile always biar orang kata kita ni sekuat ironman haha!

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum WBT,

    Semoga Dayang sentiasa tabah dan didoakan agar sihat khendakNya.

    Take care Yang.

    ReplyDelete
  9. mama ingatkan budak kecil tadi... hihi, muka cute je.. cepat sihat yer dear... mama doakan...

    ReplyDelete
  10. deno org ganu rupanya..satu lagi ingatkan umur deno 13,14 tahun..hihi

    kalau free nanti bole jumpa..fizi dekat je ..unisza gong badak..study kat situ..:)

    ReplyDelete
  11. a'ah..org ganu gak..hihi selamat berkenalan deno..:)

    ReplyDelete
  12. slm kenal...dah lama add blog deno. hari ni baru terdetik explore.anyway...smg sentiasa diberi kesihatan yang baik. one thing to say...YOUR BLOG is OHSEM.

    ReplyDelete
  13. smpai skrang still boleh bertahan hidup kan..Tahniah dear..

    ReplyDelete
  14. salam kenal deno...moga sentiasa tabah mengharungi kehidupan dan moga diberkati Allah selalu.. :)

    ReplyDelete
  15. Dah lama add Dayang tp hr ni baru nk kenal Dayang. Harap Dayang tabah n sihat selalu ya. Teruskan menceriakan rakan2 dgn doodle2 yg comey2 tu ^__^

    ReplyDelete
  16. Semoga selalu kuat semangat ye Deno..

    ReplyDelete
  17. Mcm budak2 tingkatan 5 hihi..
    comel ..

    ReplyDelete
  18. Salam sis..

    I envy ur courage..sbb sy pun knal seorang pesakit SLE yg lain juga..semoga sihat selalu ye dik!

    http://rahsiavitaminibu.com

    ReplyDelete
  19. stop here..

    http://riverstonegirl.blogspot.my

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum dayang...akk suka baca cerita dayang..utk pengetahuan dayang akk pn pesakit SLE dgn Lupus Nephritis Type III. teruskan semangat yg ada dalam diri dayang tu sbb sbnrnya Allah tgh uji kite dgn penyakit nih dan Allah tahu kite mmg kuat utk menghadapinye...

    ReplyDelete
  21. Salam Dayang. Akak kagum dgn dayang, tetap ceria dan bersemangat walaupun perlu bergantung kpd ubat2an tu semua. I wish I can help you out of this.

    Adibah..

    ReplyDelete