SLE/ Lupus

July 26, 2017,21 Comments

21 comments:

  1. Selamat berkenalan, saya juga pesakit SLE :)

    ReplyDelete
  2. hi deno, selamat berkenalan.. blog anda sangat cantik! saya suka.. saya juga pesakit SLE :))

    ReplyDelete
  3. SLE? first time dengar..
    Nampak sangat saya nie kurang ilmu pengetahuan.. hehe

    ReplyDelete
  4. Assalam. Slm ukhuwah. Blog yg sgt bmanfaat. Trima kasih ats pkongsian. Ptama kali sy dgr ttg SLE..

    ReplyDelete
  5. Bahayanya penyakit nie..Info yg bagus deno..

    ReplyDelete
  6. hai deno..sy pun pesakit SLE tapi sy cuba untuk tak pikirkan pasal mr SLE tu..sbb kdg bila pkr rasa mcm down sgt..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah tips yg berguna... ni rupanya SLE maksud dia hehe baru tahu je ni ;)

    ReplyDelete
  8. info menarik... patut ambil tahu... :)

    ReplyDelete
  9. yaAllah..akak baru tahu pasal penyakit ini..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik deno...baru akak tau ttg pesakit SLE ni...

    ReplyDelete
  11. Urmmm..Tahu penyakit ini. Tahun 2010 seorang classmate yg boleh dikatakan rapat..semasa belajar degree ...telah kembali ke Rahmatullah disebabkan oleh penyakit ini. Tahun akhir hanya tinggal beberapa paper utk final exam ...dia pergi juga meninggalkan kami semua... SEDIH sgt... Alfatihah buat Raja Nur Aziah Raja Abbas...

    ReplyDelete
  12. dh bca smua entri ttg sle dlm blog kak deno!!
    aisyah doakan untuk akak supaya akak cepat sembuh!
    be strong... jgn putus asa dan mengalah.. ingat Allah selalu ok?..
    always support u kak deno!! fighting!!!

    ReplyDelete
  13. Info menarik..1st time dgr apa itu sLE..

    ReplyDelete
  14. good share..memang tak ramai yg thu psal penyakit ni..

    ReplyDelete
  15. Great info of Sharing.. Salam perkenalan.. terima kasih atas erkongsian ini.
    Only the strong will survive dan saya akan follow blog ini sangat menyenangkan hati. :)

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum & Greetings.
    I'm inspected on having the symptom of SLE and many thanks for posting this informative post. I'm grateful I stumble upon this reading today. Hoping for your speedy recovery and stay strong. Amiin.

    ReplyDelete
  17. deno.. luv u so much.. lama x jumpa deno. kak mia ke sini nak baca info SLE..

    missing u dear... hope u have a good health. (^_^)

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum.. baru je tahu tentang penyakit SLE ni, tapi belum betul paham..
    sharing yg menarik, masih belum sempat nak baca semua entry diatas..
    nanti I baca balik..
    semoga U tabah hadapi ujian ni ye.. :)

    ReplyDelete
  19. kebetulan kt blog kak diana tadi.. sy singgah raya kt sini ya ^^

    ReplyDelete