TUTORIAL :)


TUTORIAL BASIC FOR NEWBIE



TUTORIAL BLOG


20 SLE Supporters :)

Click here for SLE Supporters :)
April 18, 2013 at 10:51 PM ×

Akak nanti buat tutorial doodle banyak2 tu boleh ? Yang family besar punye tue. Hihi kalau sudi =DD

Balas
avatar
admin
April 25, 2013 at 2:02 PM ×

wah..baru buat..hehe..deno buat border kat body blog yg ada double colour tu macam mana ea? kita try google yg ada tuto utk border satu colour ja

Balas
avatar
admin
May 4, 2013 at 10:19 PM ×

BERGUNA SANGAT TUTO NI :)THANKS

Balas
avatar
admin
October 20, 2013 at 12:05 AM ×

Salam Deno & Geng..

Salam perkenalan..

Balas
avatar
admin
December 4, 2013 at 2:47 PM ×

Salam. one follow. nice tuto. senang nak faham. hit and follow me back. Thanks

Balas
avatar
admin
April 3, 2014 at 9:49 PM ×

kak deno boleh tak buat tuto cara buat vektor guna paint tool sai, please

Balas
avatar
admin
May 3, 2014 at 1:54 PM ×

Salam...kak blh request tutorial mcm mn letak button read more di setiap entry...

Balas
avatar
admin
May 10, 2014 at 1:41 AM ×

Kalau nak lukis doodle banyak2 tu just kita lukis je doodle tu banyak-banyak dear.. heeee ^_^

Balas
avatar
admin
May 10, 2014 at 1:42 AM ×

Ok nanti deno buatkan tutor ya :)

Balas
avatar
admin
May 10, 2014 at 1:43 AM ×

No problemo .... heee^^

Balas
avatar
admin
May 10, 2014 at 1:43 AM ×

Salam kenal.....^^

Balas
avatar
admin
May 13, 2014 at 7:32 PM ×

vector akak tak tahu nak buat tutornya macam mana... soriii

Balas
avatar
admin
June 9, 2014 at 3:47 PM ×

As salam... Mcm mana nak buat template mcm deno? Cantik :)

Balas
avatar
admin
June 15, 2014 at 2:48 AM ×

Ini template biasa, simple template je dear...

Balas
avatar
admin
September 12, 2014 at 12:54 PM ×

Tq deno.. dah buat Backlink Entri tu hihi.. happy sgt2!

Balas
avatar
admin
September 26, 2014 at 9:44 AM ×

Kak Deno, ada tutorial untuk RSS feed reader tak?

Balas
avatar
admin
November 2, 2014 at 1:35 AM ×

tutor yg sgt berguna...thanks for shared!

Balas
avatar
admin
August 28, 2015 at 12:54 PM ×

sis!!tq sangat. info2 tutorial yang sangat2 membantu saya..!follow blog saya ye

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment