TUTORIAL :)

April 24, 2017,20 Comments


TUTORIAL BASIC FOR NEWBIE



TUTORIAL BLOG




20 comments:

  1. Akak nanti buat tutorial doodle banyak2 tu boleh ? Yang family besar punye tue. Hihi kalau sudi =DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak lukis doodle banyak2 tu just kita lukis je doodle tu banyak-banyak dear.. heeee ^_^

      Delete
  2. wah..baru buat..hehe..deno buat border kat body blog yg ada double colour tu macam mana ea? kita try google yg ada tuto utk border satu colour ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok nanti deno buatkan tutor ya :)

      Delete
  3. BERGUNA SANGAT TUTO NI :)THANKS

    ReplyDelete
  4. Salam. one follow. nice tuto. senang nak faham. hit and follow me back. Thanks

    ReplyDelete
  5. kak deno boleh tak buat tuto cara buat vektor guna paint tool sai, please

    ReplyDelete
    Replies
    1. vector akak tak tahu nak buat tutornya macam mana... soriii

      Delete
  6. Salam...kak blh request tutorial mcm mn letak button read more di setiap entry...

    ReplyDelete
  7. As salam... Mcm mana nak buat template mcm deno? Cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini template biasa, simple template je dear...

      Delete
  8. Tq deno.. dah buat Backlink Entri tu hihi.. happy sgt2!

    ReplyDelete
  9. Kak Deno, ada tutorial untuk RSS feed reader tak?

    ReplyDelete
  10. tutor yg sgt berguna...thanks for shared!

    ReplyDelete
  11. sis!!tq sangat. info2 tutorial yang sangat2 membantu saya..!follow blog saya ye

    ReplyDelete