Showing posts with label 3D. Show all posts

3D


Alkisah buat 3D kononnya

Pic kat atas hasil drawing selama 2 jam. Dah nampak macam perigi buta! Act deno tak puas hati sangat coz dia senget sket and lubang tu tak nampak macam okey sangat.. Sepatutnya lebih gelap tapi sebab guna pen je, puas dah tengeh gitulah hasilnya.... And bahagian tepi dia tu, puas dah touch up, tapi begitulah paras rupanya... hehe

Thanks kawan2 yang sentiasa support dayangdeno dalam arts and blogging  **love :)