Showing posts with label Accounting. Show all posts

Memang Stress!

Heeee.....
Gambar deno share dari wall fb lecturere acc ~


So true!! Hahahhh!! Memang bahagia rasanya bila buat kira2, last sekali dapat balance! Memang senyum sampai ke telinga! heeee ...

Selalu jugak tak balance.. Punya la banyak account bukak.. Account tu, account ni, then yang tu okey je, sampai kat SOFP je, bila kta totalkan tetiba tak balance!! Arghhh memang stress! Tidur pun tak lena... 

Lagi-lagi bila final exam! Fuhhh bertambah stress sebab memang dah tahu, if tak balance memang ada mistakes kat mana2, kadang-kadang terrrrsilap tekan kalkulator pun bleh silap, Ada tekan terkurang kosong, ada terlebih kosong, ada silap nombor.. Haish memang stress main nombor sampai bilion2 tu... Peninggg... hihiiii

Stress kadang-kadang bleh migrain! :p 



**Even FAR selalu buat my SLE flare, tetap rindu nak buat :')