Showing posts with label Adventure Time. Show all posts

Terpengaruh


Anak buah deno *Adam Khaleef suka sangat kartun Adventure Time
Bila mai umah tok abah ni, itu la citer die
Sampai cikcu ni pun terpengaruh sekali
Hahah.. Suka jugak tengok Finn and friends

Unik kartunnya... Heeee
Deno pun mula la lukis...
Lama dah siap lukisan tu.. Baru share kat sini^^


Iklan Milo Dalam Kartun


Adam khaleef balik dari rumah pengasuh..

Bila dia balik, terus jadi king of remote! Cikcu ni tak berpeluang la pegang... huhu.. Asyik je dia tengok kartun Adventure Time, tiba-tiba ada iklan.. Bising dia...

"cikcu cikcu cikcu!  iklan milo dalam kartun!!!!"

Excited betul dia, dengan tersenyum-senyum lagi... Mula tu deno pun tak faham, iklan milo dalam kartun? Ohhh, bila tengok tv baru faham. Selama ni takde iklan milo kat CH616. Itu yang dia excited sangat tu....


p/s: suka minum milo ^_^