Dayang Deno: Aiskrim McDonald
Showing posts with label Aiskrim McDonald. Show all posts
Showing posts with label Aiskrim McDonald. Show all posts

29.1.14

Even Batuk
January 29, 2014 12 Comments
Pagi tadi sarapan bersama kaklong dan kakhanna di Teh Tarik Place, The Curve . Then hantar kaklong kat office sebelah tu je.....  Lepas tu, shopping barang dapur di Tesco..

Keluar dari Tesco dah tengahari, cuaca pun panas. Walaupun batuk, tekak teringin nak makan aiskrim!!!


Nak perisa favourite tapi tak ada, hanya ada vanila. Even deno tak suka flavour vanila, terima seadanya sebab tekak teringin benar nak aiskrim! Duk syok makan aiskrim sambil batuk-batuk... Hahaha.. Bila cuaca panas macam ni.... walau batuk aiskrim tetap dihatiku.... Eceh :p


p/s: pejam celik pejam celik next week nak balik ganu dah......... ^^ 


Reading Time: