Showing posts with label Alexa. Show all posts

Ranking Alexa #3

Hwaaaaa...
Memang jatuh berdentum
Terus merosot.. Ish3 tak patut......

Sumber  : SINI

Korang boleh check ranking alexa kat SINI

See ??? My alexa jatuh merosot! Sebelum ni dah capai target under 2000. Sekarang makin jatuh pulak.. Haishh ni kes tak konsisten la ni.. Aduss ...Fuhh memang satu cabaran nak jadi konsisten dengan blog... Lihat mentor kak Mia Liana bestnyaaa! Ranking mantain! ^^

Ranking deno kelauttt... Dalam adik-beradik protege, deno paling jatuh.. Fuhh nampaknya kena usaha lebih untuk naikkan ranking.  In syaa Allah i'll try my best sis! :)



Ranking Alexa #2

Hampir sebulan selepas deno update ranking alexa..
Baru nak tengok balik perkembangan blog dayangdeno..
Kalau korang terlepas boleh tengok kat SINI

Untuk hari ni ranking alexa my blog :)


Sumber : SINI

Korang pun boleh check ranking alexa blog kat SINI

Alhamdulillah ada improvement sikit. Excited bila tengok ranking makin baik walaupun baru sikit.. Heeee...  Thanks to my mentor kak Mia Liana^^

Minggu ni tak berapa nak sihat, semua entri pun pun autopublish je.. hehe .. Mujurlah sekarang dah okey... :p Errmmm dah capai target ranking alexa bawah 2000. Sekarang ni target bawah seribu pulak. Harap dapat la capai target.. hehe.. Thanks jugak kat korang yang selalu datang and support dayangdeno :)



Ranking Alexa #1

Dulu pernah sekali je update mengenai ranking alexa ni..
Ni baru nak mula balik... heee...
Lama benar rasanya tak tengok rank blog

Errrr..



Bila tengok ranking blogger Mialiana, Hasrul Hassan, Eradz.. Maintain je, memang terbaik!^^ Dalam hati kecik ni teringin jugak, tapi apakan daya tuan empunya blog ni busy memanjang. Kesian blog pun dianaktirikan.. hahah.. Nampaknya kena usaha lebih sikit :p

Aim nak blog rank lebih baik, insyaallah satu hari nanti. Kalau global tu rasa macam susah je kan.. hihik^^ Harap impian ini akan menjadi kenyataan :)



Ranking Alexa

Fist time deno update mengenai ranking alexa di www.dayangdeno.com. Sebelum ni, deno ada juga tengok biasanya ranking dalam 1000 ++ ke atas.. Hari ini dah bawah 1000 :)



Sebenarnya ranking ni jatuh teruk selepas deno tukar domain.. 

Then, deno ikut nasihat otai-otai blogger, update setiap hari... Kena usaha untuk naikkan balik ranking alexa yang dah jatuh.. Sekarang nak usaha page rank pula... Dah hilang page rank deno bila tukar domain. huhu ^^


p/s: first time berkongsi mengenai alexa :)