Dayang Deno: Art
Showing posts with label Art. Show all posts
Showing posts with label Art. Show all posts

10.2.17

Tolong
February 10, 2017 2 Comments

Tolong anak saudara... 

Katanya kawan dia nak, dan dia nak jual. Mulanya deno hairan juga macam mana kawan-kawan sekolah tahu makcik dia ni melukis.. Rupa-rupanya kawan dia ada terlihat doodle deno pada handmade pencil case yang deno buatkan pada tahun lepas.. Deno ada doodle gambar dia kat situ.  Boleh tahan ramai kawan dia order, deno tolong doodle sahaja :)


Reading Time:

16.1.16

Acah Acah Realism Part2

9.1.16

Acah Acah Realism

7.10.15

Senyum
October 07, 2015 8 Comments

Lama tak melukis menggunakan paint
Tangan banyak guna pen dan artline je.. huhuu
Hari ni lukis diri sendiri nd plappy senyum je..  guna mouse and paint pulak
Errr sorry plappy dia punya mulut tenggelam sebab dia too fluffy hehe

Anyway, nah flying kiss daripada dayangdeno... muahhh! *tangkap!



Reading Time:

8.9.15

3D
September 08, 2015 8 Comments

Alkisah buat 3D kononnya

Pic kat atas hasil drawing selama 2 jam. Dah nampak macam perigi buta! Act deno tak puas hati sangat coz dia senget sket and lubang tu tak nampak macam okey sangat.. Sepatutnya lebih gelap tapi sebab guna pen je, puas dah tengeh gitulah hasilnya.... And bahagian tepi dia tu, puas dah touch up, tapi begitulah paras rupanya... hehe

Thanks kawan2 yang sentiasa support dayangdeno dalam arts and blogging  **love :)



Reading Time:

4.7.15

Simple Artwork
July 04, 20150 Comments
Lambat update kat sini.. Act banyak juga drawing deno buat, tapi lambat update. My story kat Floria Event pun belum update. Excited nak share story kat sana kat www.dayangdeno.com ni, tapi belum berkesempatan.. Inshaa Allah nanti deno share^^

Ni simple je, last week punya artwork. Main dengan stroke ~~




Simple sangat. Ni pun tak ambil masa lama buat, kejap2 je, sebab nak ambil mood nak buat artwork. Saja2 deno lukis..... hehe



Reading Time:
Sometimes
July 04, 20150 Comments

Sometimes..

You just gotta silent cause no words can explain how you feel
whats going on in your mind and heart... 

Just smile. 



Reading Time:

11.4.15

Conteng
April 11, 2015 4 Comments

Pic last two weeks act..
Just random conteng
Kadang2 waktu stress,
Pic sendiri pun boleh jadi mangsa

Konon robolism.. But robolism yang tak jadi


Reading Time:

12.9.14

Lukis Lagi
September 12, 2014 25 Comments

Lukisan yang terhasil untuk pagi ni...
Lukis Lukis..
Boleh la kan 
Mood design belum datang .... hihik


Reading Time:

3.9.14

Prince Charming?
September 03, 2014 8 Comments

Prince charming?
Real life has no prince charming
In my art ....... yes! hihihi ....

Ok berangan :p

Reading Time:

23.4.13

Creative Word Animals

19.2.13

Fruit Art :)

28.11.11

Amazing Cakes!
November 28, 2011 8 Comments
jom cuci mata 

tengok kek!!

nyum-nyum... 

tapi sayangnya kalau nak makan...






cake art 36

cake art 35

cake art 24






~ Psst2, rasa nak makan kek secret recipe pulak! hehe :)




Reading Time:

7.8.11

AMAZING!
August 07, 2011 6 Comments

Berbakat betul orang yang lukis 3D floor paint nie!
nampak real tuuuu....

3D Paintings

3D Paintings





3D Paintings


~ Psst2, unik kan? :)


Reading Time:

30.1.11

Art of Eggs

28.1.11

Art of Watermelon