Showing posts with label Art Friend. Show all posts

Nak Semua Boleh?

Sangat heaven bila pergi Art Friend


Korang yang nak mula kenal2 art, nak beli barang art boleh ke Art Friend^^ Banyak kali deno pergi Art Friend pun, tak bosan.. I love da smell.. smell of "art"^^ Hahaa entah tak tau kenapa suka bau kedai art, bau kertas2, sketch book, kayu2, canvas, watercolor etc...

Kadang2 just "cuci mata", boleh duk lama2 tengok art tools.. Dalam hati geram, nak semua boleh?  Maklum sahaja boleh tahan nak pengsan harga art tools, so beli sikit2 je heee... Biasanya bila jadi lone ranger, Art Friend memang wajib deno singgah :p