Showing posts with label Art Kufi. Show all posts

Art Kufi From BFF

Lama deno tak share cerita bff deno kan, my beloved AyuCandy :)


Deno dapat hadiah Art Kufi daripada Ayu Candy! Yeay! Cantik kan..... Setiap art yang Ayu buat mesti cantik, dia memang terkenal dengan bakatnya sejak zaman kami sekolah.. Arghhh rinduuu!!! :')

Kalau dulu korang boleh melawat blog candygirl nih, tapi sekarang ayu dah private blog. Hanya deno boleh lepak kat blog Ayu Candy and dapat tengok awan bergerak yang ayu buat kat blog die... hehe.. Memang special coz tak pernah deno jumpa blog yang ada awan bergerak cantik macam tu, blog ayu je ada ^^ Haaa tertinggal cerita kami? Klik SINI ^^


p/s: and she is my bff :)