Dayang Deno: Art Trade
Showing posts with label Art Trade. Show all posts
Showing posts with label Art Trade. Show all posts

19.8.14

Art From Budoxe Lee #Part3
August 19, 2014 3 Comments
Weeee... Dapat lagii...!
Bertambah koleksi art daripada Budoxe Lee untuk deno^^


Comey kan, Lee lukiskan deno tuuu... Hihik^^ Art trade bersama Lee. Kenapa takde kaler? Sebabnya tema kali ni memang just macam ni. Kalau korang terlepas, bleh tengok art yang deno lukiskan Lee kat SINI :)

Thanks Lee for this art^^


Reading Time:

9.8.14

Art Trade With Budoxe Lee #Part3
August 09, 2014 4 Comments
Tiba-tiba je semalam nak art trade^^

Dah siap semalam sebenarnya tapi ke"busy"an pulak hari ni. Ni baru rest. Sebenarnya stress buat keje.. Last2 terhasil la art yang takde kaler ni.. Hihi^^ Btw, ni kali ke tiga dengan Budoxe :) Harap Budoxe suka^^


p/s: nak art trade bersama deno? pm je... ^^


Reading Time:

4.6.14

Art Trade With Adik Aisyah
June 04, 2014 6 Comments
Baru berkesempatan balas doodle adik Aisyah kite.. Adik Aisyah ada email last week an art trade dengan kak deno ni haaaa... Sorry ya dik kakdeno ke"busy"an sket baru sempat buat :)

Doodle untuk dik Aisyah ^^


Nak tengok doodle daripada adik Aisyah untuk deno? Klik SINI :)


p/s: nak doodle free? jom art trade! Deno tak kisah apa pun asalkan namanya "art"^^


Reading Time:

11.5.14

Art Trade With Budoxe Lee #Part2
May 11, 2014 8 Comments
Art trade again!

Kali ini kali ke dua deno buat art trade dengan Lee^^ Bagi yang belum kenal dengan Lee, Lee ialah pelukis kreatif! Lee sangat kreatif, deno pun tak dapat nak buat macam tu... huhu.. Dua hari lepas dapat mesej daripada Lee untuk art trade. Cantik gambar yang Lee lukiskan untuk deno, siap tudung bercorak rama-rama... Bertambah koleksi art trade deno bersama Lee^^

From Lee ~


Ini pula doodle untuk Lee ^_^

Seperti yang Lee inginkan, deno lukiskan doodle yang berkaca mata dan ada janggut sikit.. Heeee... First time deno lukis doodle lelaki berjanggut, jadi tak? Heeee....^^ Okeh jom terjah blog Budoxe Lee :)


p/s: nak doodle free? jom art trade! ^_^


Reading Time:

10.5.14

Art Trade With Jassarah
May 10, 2014 8 Comments
Kali ini art trade bersama adik Jassarah. Adik Jassarah baru berusia 10 tahun dan sangat minat doodle! Semangat adik kita ni melukis doodle untuk kak dayang. Thanks dear Jassarah... Baru 10 tahun tapi adik dah ada bakat dan minat melukis... Good! Kita sama dik minat art^^

Doodle daripada adik Jassarah 


Doodle daripada kakdayang untuk adik

Kak dayang harap adik Jassarah suka ya^^ 


p/s: zaman deno dulu hanya lukis guna pensil sahaja.. huhu~

Reading Time:

9.3.14

Art Trade With Nur AMila
March 09, 2014 2 Comments
Deno baru menyelesaikan kerja edit-mengedit poster.. Dah siap pun poster tu, deno ada tambah lukisan sikit, then ada beberapa ayat perlu edit .. Nampak macam senang tapi nak bagi sama, nak bagi elok berjam-jam jugalah kerja tu.... Nanti baru nak email^^

Btw, deno sebenarnya nak share doodle art trade. Dah 6 bulan tak ber"art trade"!! *erk.. lama tak tukar2 doodle* Adik Nur Amila nak ber"art trade" dengan kak dayang ni ha... Sorry dik lewat sikit... Kak dayang siapkan kerja dulu :) 

Okey, ini doodle kak dayang untuk adik Nur Amila ~ 

harap adik suka ^^


p/s: let see her doodle for me --->> CLICK


Reading Time:

15.9.13

Art Trade With Budoxe Lee
September 15, 2013 11 Comments
Ahchooom!!! Deno selesema betul hari ni.. Tisu dah habis satu roll! Ish3... Harap tak melarat la selesema ni.. Tekak pun perit tadi deno just makan strepsiles!

Orait, sebenarnya deno ada art trade lagi dengan seorang pelukis hebat! Kreatif kartun dia. Blogger yang deno maksudkan ialah blogger Budoxe Lee^^ Awal pagi Lee mesej nak art trade bersama dan dalam masa setengah jam terus siap kartun deno! Thanks Lee.. :) Baru sekarang deno dapat buat entri.. ^^


doodle daripada dayangdeno untuk budoxe lee



nak tengok artwork LEE? klik SINI
cantik sangat-sangat! ^^


p/s: rasa macam nak demam pulak... jangan la....



Reading Time:

14.9.13

Art Trade With Asnawi Hassim
September 14, 2013 9 Comments
Petang tadi tiba-tiba dapat mesej daripada blogger Asnawi Hassim. Dia nak art trade bersama deno.. Deno pula dah lama tak buat art trade ni... Inilah hasil doodle deno untuk asnawi

harap asnawi suka^^


p/s: boleh lihat doodle asnawi kepada deno di SINI^^



Reading Time:

2.7.13

Art Trade With Sherlyanna
July 02, 2013 10 Comments
Shine bright like a diamond.. shine bright like a diamond.. eh nyanyi pulak :p

Last week dapat mesej dari adik sherlyn nak art trade dengan kak deno ni^^ Sian sherlyn lama tunggu .. hari ni boleh la deno lukis doodle untuk sherlyn :)

doodle daripada sherlyn 

doodle dayangdeno untuk sherlyn
\


p/s: hwaaaa... busynya minggu ni!


Reading Time:

22.6.13

Art Trade With Mojat
June 22, 2013 2 Comments
Musim jerebu ni better duduk dalam rumah je^^

Deno ber"art trade" bersama adik mojat :) Adik mojat ni comel.. geram kakdeno tau! Okeh, jom kita lihat hasil art trade kami untuk hari ini... 

doodle daripada mojat untuk deno


ini pula doodle daripada deno untuk mojat



p/s: sekarang ada movie THE SMURF @ CH HBO ^_^


Reading Time:

14.6.13

Art Trade With Ain Nadia
June 14, 2013 9 Comments
Art trade again!

2 minggu lepas, dapat email daripada adik ain nadia.. disebabkan kesibukan dengan majlis wedding kakak, art trade dengan ain terpaksa ditangguhkan..

Sori ya dik, baru sekarang dapat siapkan :)

doodle daripada ain.. comel! i love it! ^_^

nah doodle from sis deno :)


p/s: i love art!^^


Reading Time:

19.2.13

Art Trade WIth Nanie
February 19, 2013 14 Comments
Lama tak join art trade ni..

okeh kali ni deno ber "at trade" bersama adik nani^^

ini doodle daripada nanie untuk deno.. comel kan? 
baju belang-belang gitu... aww...!


ini doodle deno untuk nanie.. baju belang-belang jugak.. hehe :p





p/s: jom terjah blog adik nanie!!



Reading Time:

26.7.12

Art Trade From Azzah :)
July 26, 2012 3 Comments
Selamat awal pagi semua :)

Emm... da 4 hari tak ke sini.. rindu! hihik :) okeh, sebenarnya deno nak tunjuk art dari azzah untuk deno... hari tu kan, deno join art trade with azzah.. ingat tak?

deno punya art trade biasa je, azzah punya beri kat deno.. tersangatlah comel dan cantik sampai terlompat deno di pagi-pagi buta waktu orang sedang membuta ni.. hihi ^_^

jom tengok!
  

  


haaaa..... cantik kan? cantik kan? sememangnya super duper awesome!

sweet sangat doodle bunga dan budak perempuan kat atas ni... bunga tu mengingat deno time deno di wad.. kakak deno empat orang tu .. (kaklong, kakngah,kakObi, kakNa) selalu bawak bunga kat deno..... indahnya kenangan tu.... :)

TERIMA KASIH  azzah... deno suka sangat! love ya....!^_^




p/s: deno punya biasa tapi azzah bagi sangat cantik... sori azzah


Reading Time:

8.7.12

Art Trade Doodle 3 Warna Kini DIbuka!
July 08, 2012 7 Comments
Selamat malam semua :)

Kali ni taip laju-laju.. entry yang ringkas sahaja.. busy jadi student + pengasuh tak berbayar untuk 4 hari.. esok kakngah dan abangngah balik! yeay!!!

Okeh, deno nak inform Art Trade DoodleD3 Warna by azzah! Kalau nak join boleh tekan SINI :) deno pun join tapi deno punya biasa-biasa saja sebab deno baru merangkak dalam dunia doodle ni... kalau tengok kawan-kawan yang lain.. memang terbaekkkk!!!

Ini deno punye ^^


butterfly.. the symbol of SLE...
the symbol may beautiful but the disease is not!



p/s: i want to be free from SLE!


Reading Time: