Dayang Deno: Art Trade
Showing posts with label Art Trade. Show all posts
Showing posts with label Art Trade. Show all posts

19.8.14

Art From Budoxe Lee #Part3
August 19, 2014 3 Comments
Weeee... Dapat lagii...!
Bertambah koleksi art daripada Budoxe Lee untuk deno^^


Comey kan, Lee lukiskan deno tuuu... Hihik^^ Art trade bersama Lee. Kenapa takde kaler? Sebabnya tema kali ni memang just macam ni. Kalau korang terlepas, bleh tengok art yang deno lukiskan Lee kat SINI :)

Thanks Lee for this art^^


Reading Time:

9.8.14

Art Trade With Budoxe Lee #Part3
August 09, 2014 4 Comments
Tiba-tiba je semalam nak art trade^^

Dah siap semalam sebenarnya tapi ke"busy"an pulak hari ni. Ni baru rest. Sebenarnya stress buat keje.. Last2 terhasil la art yang takde kaler ni.. Hihi^^ Btw, ni kali ke tiga dengan Budoxe :) Harap Budoxe suka^^


p/s: nak art trade bersama deno? pm je... ^^


Reading Time:

4.6.14

Art Trade With Adik Aisyah
June 04, 2014 6 Comments
Baru berkesempatan balas doodle adik Aisyah kite.. Adik Aisyah ada email last week an art trade dengan kak deno ni haaaa... Sorry ya dik kakdeno ke"busy"an sket baru sempat buat :)

Doodle untuk dik Aisyah ^^


Nak tengok doodle daripada adik Aisyah untuk deno? Klik SINI :)


p/s: nak doodle free? jom art trade! Deno tak kisah apa pun asalkan namanya "art"^^


Reading Time:

11.5.14

Art Trade With Budoxe Lee #Part2
May 11, 2014 8 Comments
Art trade again!

Kali ini kali ke dua deno buat art trade dengan Lee^^ Bagi yang belum kenal dengan Lee, Lee ialah pelukis kreatif! Lee sangat kreatif, deno pun tak dapat nak buat macam tu... huhu.. Dua hari lepas dapat mesej daripada Lee untuk art trade. Cantik gambar yang Lee lukiskan untuk deno, siap tudung bercorak rama-rama... Bertambah koleksi art trade deno bersama Lee^^

From Lee ~


Ini pula doodle untuk Lee ^_^

Seperti yang Lee inginkan, deno lukiskan doodle yang berkaca mata dan ada janggut sikit.. Heeee... First time deno lukis doodle lelaki berjanggut, jadi tak? Heeee....^^ Okeh jom terjah blog Budoxe Lee :)


p/s: nak doodle free? jom art trade! ^_^


Reading Time:

10.5.14

Art Trade With Jassarah
May 10, 2014 8 Comments
Kali ini art trade bersama adik Jassarah. Adik Jassarah baru berusia 10 tahun dan sangat minat doodle! Semangat adik kita ni melukis doodle untuk kak dayang. Thanks dear Jassarah... Baru 10 tahun tapi adik dah ada bakat dan minat melukis... Good! Kita sama dik minat art^^

Doodle daripada adik Jassarah 


Doodle daripada kakdayang untuk adik

Kak dayang harap adik Jassarah suka ya^^ 


p/s: zaman deno dulu hanya lukis guna pensil sahaja.. huhu~

Reading Time: