Dayang Deno: Art
Showing posts with label Art. Show all posts
Showing posts with label Art. Show all posts

10.2.17

Tolong
February 10, 2017 2 Comments

Tolong anak saudara... 

Katanya kawan dia nak, dan dia nak jual. Mulanya deno hairan juga macam mana kawan-kawan sekolah tahu makcik dia ni melukis.. Rupa-rupanya kawan dia ada terlihat doodle deno pada handmade pencil case yang deno buatkan pada tahun lepas.. Deno ada doodle gambar dia kat situ.  Boleh tahan ramai kawan dia order, deno tolong doodle sahaja :)


Reading Time:

16.1.16

Acah Acah Realism Part2

9.1.16

Acah Acah Realism

7.10.15

Senyum
October 07, 2015 8 Comments

Lama tak melukis menggunakan paint
Tangan banyak guna pen dan artline je.. huhuu
Hari ni lukis diri sendiri nd plappy senyum je..  guna mouse and paint pulak
Errr sorry plappy dia punya mulut tenggelam sebab dia too fluffy hehe

Anyway, nah flying kiss daripada dayangdeno... muahhh! *tangkap!



Reading Time:

8.9.15

3D
September 08, 2015 8 Comments

Alkisah buat 3D kononnya

Pic kat atas hasil drawing selama 2 jam. Dah nampak macam perigi buta! Act deno tak puas hati sangat coz dia senget sket and lubang tu tak nampak macam okey sangat.. Sepatutnya lebih gelap tapi sebab guna pen je, puas dah tengeh gitulah hasilnya.... And bahagian tepi dia tu, puas dah touch up, tapi begitulah paras rupanya... hehe

Thanks kawan2 yang sentiasa support dayangdeno dalam arts and blogging  **love :)



Reading Time: