Dayang Deno: Art
Showing posts with label Art. Show all posts
Showing posts with label Art. Show all posts

4.7.15

Simple Artwork
July 04, 20150 Comments
Lambat update kat sini.. Act banyak juga drawing deno buat, tapi lambat update. My story kat Floria Event pun belum update. Excited nak share story kat sana kat www.dayangdeno.com ni, tapi belum berkesempatan.. Inshaa Allah nanti deno share^^

Ni simple je, last week punya artwork. Main dengan stroke ~~




Simple sangat. Ni pun tak ambil masa lama buat, kejap2 je, sebab nak ambil mood nak buat artwork. Saja2 deno lukis..... hehe



Reading Time:
Sometimes
July 04, 20150 Comments

Sometimes..

You just gotta silent cause no words can explain how you feel
whats going on in your mind and heart... 

Just smile. 



Reading Time:

11.4.15

Conteng
April 11, 2015 4 Comments

Pic last two weeks act..
Just random conteng
Kadang2 waktu stress,
Pic sendiri pun boleh jadi mangsa

Konon robolism.. But robolism yang tak jadi


Reading Time:

12.9.14

Lukis Lagi
September 12, 2014 25 Comments

Lukisan yang terhasil untuk pagi ni...
Lukis Lukis..
Boleh la kan 
Mood design belum datang .... hihik


Reading Time:

3.9.14

Prince Charming?
September 03, 2014 8 Comments

Prince charming?
Real life has no prince charming
In my art ....... yes! hihihi ....

Ok berangan :p

Reading Time: