Showing posts with label Artwork. Show all posts

Face Art By Anugerah

Anugerah.. Yes she's creative, satu anugerah.. 

Seperti namanya, Anugerah. Mula-mula dayangdeno kenal Anugerah, I tot Anugerah just nama pena, rupa-rupanya it was her real name! :) Namanya amazing, sama seperti artwork Anugerah... Anugerah bukan sahaja melukis tau, dia juga seorang blogger!! Deno pun baru tahu Anugerah adalah blogger^^ Nanti korang jangan lupa singgah blog Anugerah tau, kita support new blogger Yay! :D

Anugerah more to Face Art! Honestly ni jarang2 deno jumpa.. Yang lain2 deno dah biasa nampak, but face art jarang sangat. Tak semua orang buat face art.. Deno pun tak pernah cuba buat face art. nak cuba juga act.. hihiii... Macam mana Face Art? Okeh ini koleksi artwork daripada Anugerah :)






All pic credit to : Anugerah

Unik kan? Kalau korang nak tengok banyak lagi artwork awesome daripada Anugerah, korang boleh terus ke instagram Anugerah! Oh ya, Anugerah pun ada mengambil tempahan tau^^ Anything korang boleh terus contact Anugerah :)

Anugerah_Gee
Instagram : @anugerah_gee
Email : yueyagee@gmail.com