Showing posts with label Ayam Bakar. Show all posts

Hari ini :)

            Deno masih buat kerja yang sama walaupun berhari-hari buat... Betul la cakap kak ct dulu, subjek ENT memang banyak kerja.. Dari pagi sampai la petang, mengadap kerja nie saja... Online just untuk cari bahan saja. Nie baru berpeluang ke blog... Hari nie pun deno tak tahu ma masak apa, ada kuih apa.. apa yang berlaku kat luar... Deno keluar bilik pukul 6.30 petang tadi dan tiba-tiba nampak ini!




(^_^)



Wahhhhhh! hari nie ada sup tulang!! Nasi goreng... ayam madu.... Banyak jugak makan tadi, siap tambah.. haha.. Makan banyak tapi badan macam tu jugak.. hari nie ma masak lebih coz semua da balik, koNa dan koBi punye la suka coz dapat makan masakan ma.. First time la coz sepanjang bulan puasa nie tak balik.. Lagipun makanan kat kl tak sama macam kat terengganu.. Lebih2 lagi kuih kat sini, memang original! 

Meriah pula berbuka ramai2 tadi... Cuma adam khaleef tak makan sama coz da makan awal2... Dia main je masa orang berbuka... hihihi... budak-budak... Tadi singgah ke blog ayuCandy.. Shopping sakan ayu ya... hehe.. Pastu pegi kat cikYuyue.. ada resepi blueberry muffin! Singgah kat ee ada pula resipi puding laici..  Jenguk kat kakDiana pun ada resepi tau, resepi kek lapis! Emmm... Semua sedap-sedap!

Alhamdulillah... Bila sampai ke blog kakLM, deno dapat berita baik tentang keadaan iffah yang telah sedar selepas terlibat kemalangan ngeri... Semoga iffah cepat sembuh..

~Psst2, pelbagai peristiwa hari ini...