Dayang Deno: BMI
Showing posts with label BMI. Show all posts
Showing posts with label BMI. Show all posts

29.9.14

Kira BMI
September 29, 2014 7 Comments
Dah lama tak check BMI.
Biasa check tru online je...
Last deno check tahun lepas
Senang je tru online letak tinggi dan berat

My BMI...  Errr....


Still underweight... Memang tak dapat dah nak capai target my dietition nak berat 40kg tu.. Memang takat ni je berat. Hihik :p

Korang pun boleh check BMI kat >> SINI << :)


Reading Time:

25.9.13

BMI Count
September 25, 2013 13 Comments
Jom kira BMI!

Just masukkan tinggi dan berat korang :) deno dah tengok BMI deno tadi... Macam biasa resultnya sama macam dietition deno selalu cakap, "dayang, you underweight"



p/s: masih tak achieve goal berat 40kg... haish!


Reading Time: