Showing posts with label Baju Blogger. Show all posts

Baju I Am Blogger

Baju I Am Blogger, baju ke lima yang deno ada sepanjang ada blog :)
Baju ni sampai di rumah bersama baju semalam^^

 I love this, simple but very nice!


Baju ni pun ada link www.dayangdeno.com! ^_^ Tapi kat bahagian belakang... Heee^^

Saiz pun okey. Deno order baju ni dengan adik NabilaMedan. Senang berurusan dengn adik NM ni, service pun bagus :) Baju ni deno order dengan harga RM30, tambahan link akan dicaj RM10.

Sekarang ni deno tak tahu tempahan masih dibuka lagi atau tidak sebab hari tu NM cakap hanya terhad 200 orang sahaja.. Tapi tak salah korang nak cuba tanya NM.. Klik SINI :)


p/s: terima kasih adik nabila


Baju I ❤ Blogging

Ada 3 parcel pos laju daripada posman.. deno senyum, posman pun senyum...
"banyaknya barang dapat......." deno senyum je, dalam hati excited sangat! hihi.

Salah satu barang yang deno dapat ialah baju  I ❤ Blogging. Ini ialah baju blogger yang ketiga dan ke empat deno ada. Tapi kali ni deno order 2 baju, satu berwarna hitam, satu putih. Simple tapi cantik... suka!^^

paling excited bila nampak nama sendiri dan link blog pada baju..
bertambah-tambah senyum, sampai ke telinga.. hehe  :)

Deno order baju ni dengan Hairy melalui FatinDiana :) Sangat senang berurusan dengan diaorang, tak rugi kalau korang nak order satu.. Ada macam-macam warna kita boleh buat pilihan.

Kalau berminat, korang boleh buat tempahan pada FatinDiana :)


p/s: terima kasih Hairy dan FatinDiana ^_^


Baju Blogger

Last 3 days, baju "i am blogger" selamat sampai di rumah :)
 Ini baju kedua yang deno ada sepanjang ada blog.. simple but nice^^


yang best tu sebab ada link blog sendiri kat depan..:)

Deno buat tempahan baju ni dengan Apit melalui kak ShidaRidzuan, sekejap je dah sampai. Memang service yang tip top! Sekarang deno tunggu baju daripada FD pula..^^

Kalau korang belum ada pun boleh tempah cuma deno tak tahu tempahan masih dibuka atau tidak. korang boleh cuba bertanya pada kak Shida :)


p/s: terima kasih Apit dan kak Shida :)