Dayang Deno: Baskin Robbins
Showing posts with label Baskin Robbins. Show all posts
Showing posts with label Baskin Robbins. Show all posts

3.10.14

Bila Dah Teringin
October 03, 2014 9 Comments
Alkisah semalam la ni..
Minggu ni kan selalu hujan..
Tapi nak jugak eskrem.. Bila dah teringin ..
Tak dapat ditahan-tahan lagi walaupun sejuk


Thank to miss Dayang Hanna a.k.a kakna^^ Layan sokmo kerenah adinda bongsu sorang ni.. Hihik.. Next week nak balik Terengganu dah... 

Kejap je rasanya, dah sebulan lebih kat sini... Nak tinggal lama2 lagi kat sini dah tak boleh, nak kena jumpa doctor pulak

Heeee... Nakal betol patient ni, tahun ni sahaja dah 2 kali extend jumpa doctor, blood test pun extend. Balik nanti siap la..... Mesti banyak "pontianak" sedut darah!Hahah.. Ermm rindu jugak my beloved doctors kat HSNZ tu :')


Reading Time: