Dayang Deno: Bestfriend
Showing posts with label Bestfriend. Show all posts
Showing posts with label Bestfriend. Show all posts

17.11.14

Us
November 17, 20141 Comments
This is us   *deno and ayucandy

Dah lama tak lukis deno dan bff
Rindu sangat2 ayucandy...  
Deno tahu ayu busy dengan kerja

Ayu, saya doakan segalanya dipermudahkan buat awak :)



Reading Time:

18.10.14

She's My bestfriend

7.8.14

Kekuatan Persahabatan
August 07, 2014 6 Comments

Kawan ketawa senang dicari, kawan menangis susah dicari..
Insyaallah.. kita bersahabat till jannah **awak

Sahabat... 
untuk selamanya.. 
kau dan aku.. sahabat...
untuk selamanya.. 
untuk selamanya.... 


p/s: 10 tahun kami terpisah, tapi terasa dekat sebab kekuatan persahabatan kami :')


Reading Time:

6.8.14

Wordless Wednesday : Bestfriends

31.7.14

I Wish You Were Here
July 31, 2014 5 Comments
Every year family deno buat "open house" pada raya ketiga. Tahun ni yang tak sangka my bestfriend since 2005 di SMKSS ada datang.. Rinduuu!! Happy plus terharu sangat-sangat! Bila diaorang datang mula la teringat BFF sorang lagi ni--->> ayucandy 

Tadi dalam banyak2 gambar deno suka yang candid ni.. Tak ready lagi sebenarnya tapi kak hanna dah snap! Deno tegak je,  dah macam nak nyanyi lagu negaraku pulak! Hihihi :p

madi : dayangdeno : lina 

Bila dengan kawan2 as usual deno paling kecik kat situ.. Untung gak kecik2 macam ni sebab still dapat duit raya dari mak2 sedara.. hehehe...^^ Tiba-tiba deno terbayang BFF sorang lagi, sweet AyuCandy ada kat dalam gambar ni, cukup kami 4 orang macam dulu-dulu .... :')

I wish you were here AyuCandy ~


p/s: hari paling penat sebab tetamu luar biasa ramainya tahun ni.. fuu ~

Reading Time: