Showing posts with label Biskut. Show all posts

Hari Ini Yang ....


Hari ni yang takde selera makan...
Takde selera langsung..
Korang percaya tak deno hanya makan biskut since pagi tadi...
4 keping biskut je.. Then kenyang
Entah la ke mana hilangnya my selera tu hari ni..


Heeeee "p


Bugslife Cookies


resipi senang
budak kecik pun bleh buat

okeh.. jom!!!


BAHAN-BAHAN


SATU
korang patahkan biskut atau potong ngan pisau.. lepas tu korang letak atas keju...


DUA
korang letakkan tuna untuk jadi kepala, letak tuna di tengah untuk jadi badan.. kemudian korang potong keju dengan menggunakan pisau bahagian tepi .. ini untuk mendapatkan bentuk bug


TIGA
 bila dah potong bahagian tepi tu.. korang alihkan lebihan keju tu.. haaa... nampak kan dah jadi bentuk bug? kemudian korang letakkan kismis hitam di kepala(tuna) untuk jadi mata


okeh.. macam tu je.. korang ulang step tu.. buat banyak-banyak, jadi comel :)





p/s: senang.. biskut makan bersama tuna.. keju dan kismis deno makan macam tu je..  ^^