Showing posts with label Blogger Hasrul Hassan. Show all posts

Doodle @ SBB2016

Doodle di mana-mana, no limit for doodle ^^

Alhamdulillah selesai sudah blogger event : Sepetang Bersama Blogger 2016. Rasanya semua blogger dah tahu tentang SBB event dua hari lepas kan? SBB2016 diadakan di  The Grand Campbell Hotel, KL. Ramai juga yang hadir, best^^ Dapat jumpa ramai blogger :)

By the way, bercakap tentang doodle art.. Even deno di dalam blogger event tapi tak lupa sketch book dan drawing pen, hehehe... Actually deno nak hadiahkan artwork pada seorang blogger otai iaitu Mr. Hasrul Hassan. Ramai kan kenal dengan Mr HH^^ Sifu SEO, deno belajar SEO dan tips2 dari blog Mr HH juga.. Deno dah lama niat nak buatkan untuk Mr HH tapi tak sempat, komitmen dengan artwork client... So, deno doodle2 dalam SBB event. Sambil dengar talk, sambil doodle^^


Artwork ni saiz A5, tapi nak siap aduhh lenguh juga tangan hihiii... Tapi sebab semangat nak berikan pada Mr. HH, mesti siapkan^^ Walaupun deno buat artwork, tangan mendoodle, deno pun focus dengar talk di pentas daripada orang2 hebat dan berjaya.... Inspiring!!! Antaranya Mr. HH sendiri yang berkongsi story dan pengalaman.... :) Tak puas actually, coz deno rasa talk macam sekejap... Me want more! Heeee takpe ada rezeki next time pula kan.... 

Anyway... Alhamdulillah artwork berjaya siap on time! Waktu event berakhir pada pukul 5petang baru siap. Fuhh lega dapat siapkan... Tapi tak nampak pula Mr. HH! Alamak masa tu jenguk2 intai2 cari2 Mr HH... Tiba-tiba ternampak Mr. HH kat depan nun berbual dengan bloggers.. Cepat2 deno jumpa Mr Hasrul Hassan, sifuu :)


Segan okey, serius deno cakap segan sangat2. Tapi sebab semangat nak jumpa, I face my fears! Blogger sifuuu, terima kasih Mr HH kerna banyak kongsikan ilmu dan tips blogging. Banyak saya berlajar dari Mr. HH.... dan maaf saya tak sempat framekan artwork... Last minute semuanya hihii... Hopefully we will meet again, soon.. Inshaa Allah :)

**Mission accomplished! Artwork dan sampai pada tuannya... To Mr. Artwork please behave ya :D