Showing posts with label Blow. Show all posts

Angin

Weeee...

Doodle Malaysia adakan satu aktiviti menarik tau.. We called it Graphic jam..

It's really simple.. Pada setiap hari, Fifi Noor Azm dan Allison Li-sin Hill akan akan mempamerkan satu perkataan di laman doodle malaysia and da members perlu lukis sesuatu bertemakan perkataan tersebut mengikut interpretasi masing masing.

So, for today the word is "Angin"

This is my sketch for the Angin :)


Even my niece cakap dah macam sotong, nak sahre jugak! :p

Hahaha.. Terbang habis rambut dayangdeno bila angin kuat.. Sorry angin terlampau kuat hari ni^^ Actually this is what i imagine when my hair blows.. hihiiiii.. Dah macam pontianak rasanya :p

Abah pun dah tegur my rambut.. heee panjang sangat, tak tau bila nak potong.. Errr :p