Showing posts with label Broframestone. Show all posts

Bertemu Blogger Broframestone

Tersebutlah kisah pada suatu hari..

Hehe.. Bila sebut Broframestone, semua kenal kan.. Lebih-lebih lagi kita di dalam komuniti blogger, for sure ramai kenal blogger Broframestone. Beliau salah seorang blogger yang femes kat negara kita kan^^ Deno kenal Bro agak lama, tapi sebelum ni biasa contact kat alam maya je :)

Alkisahnya bermula semasa deno join event Floria di Putrajaya.. Last day event pada 7 Jun yang lalu, Bro ada pergi ke Floria, Putrajaya!! Ohmaiii deno pun terkejut sebab tak expect pun Bro betul-betul datang .. hihik^^ First time jumpa, rasa segan act.. hehe.. tapi okey coz Broframestone yang friendly :)


Bro pun ada update kat SINI. Deno pula baru berkesempatan update blog hari ni, hihi :p

Waktu bro datang, deno baru je siap melukis. Tak sempat Bro nak tengok deno lukis... Lahaiii sian kat Bro, tapi kami sempat berbual santai sekejap. Terharu deno... even Bro busy dan ada hal, Bro singgah sekejap di Floria jumpa deno.. Bro juga antara blogger yang support Dayang Deno dan Lupus Awareness :) Tak puas act coz sekejap je.. But takpe inshaa Allah nanti jumpa di Event Blogger pula^^ 

Oh ya korang, Dayang Deno join event blogger this 13 Jun 2015, nanti kita semua jumpa kat sana ya ^_^


**Thank you Bro :)