Showing posts with label Broframestone. Show all posts

Dia Bro

Bro. Rasanya semua kenal dengan Bro. Alaa bro tuu, blogger Bro Framestone a.k.a blogger retis, founder of Hye Bro, founder of Bro Char Kuey Teow, founder of Blog Retis, famous amos gitu haaa...

Dayang Deno kenal blogger Bro Framestone di blog juga, dalam 3 tahun ni tak silap. Selama ini hanya berhubung melalui facebook, blog... Dan akhirnya Dayang Deno bertemu blogger Broframestone di Floria Putrajaya Event pada tahun lepas. That time deno join event for art, bersama kawan-kawan art juga... Bro ke Floria and tulah first time deno bertemu Bro. Segan juga actually hihik^^


Dan... di SBB2016 event ialah kali ke empat deno bertemu dengan BroBro yang super sporting dan supportive ... ^^ Pada mulanya I thought Bro tak hadir di SBB2016 event coz selalu sahaja lihat update Bro tak dapat hadir ke SBB2016. Tiba-tiba ternampak Bro di SBB2016, sempat juga kami sembang dan wefie. Anyway,  sehingga bertemu lagi Bro..

Thank you Bro Framestone a.k.a Mr Syukri :)


Bertemu Blogger Broframestone

Tersebutlah kisah pada suatu hari..

Hehe.. Bila sebut Broframestone, semua kenal kan.. Lebih-lebih lagi kita di dalam komuniti blogger, for sure ramai kenal blogger Broframestone. Beliau salah seorang blogger yang femes kat negara kita kan^^ Deno kenal Bro agak lama, tapi sebelum ni biasa contact kat alam maya je :)

Alkisahnya bermula semasa deno join event Floria di Putrajaya.. Last day event pada 7 Jun yang lalu, Bro ada pergi ke Floria, Putrajaya!! Ohmaiii deno pun terkejut sebab tak expect pun Bro betul-betul datang .. hihik^^ First time jumpa, rasa segan act.. hehe.. tapi okey coz Broframestone yang friendly :)


Bro pun ada update kat SINI. Deno pula baru berkesempatan update blog hari ni, hihi :p

Waktu bro datang, deno baru je siap melukis. Tak sempat Bro nak tengok deno lukis... Lahaiii sian kat Bro, tapi kami sempat berbual santai sekejap. Terharu deno... even Bro busy dan ada hal, Bro singgah sekejap di Floria jumpa deno.. Bro juga antara blogger yang support Dayang Deno dan Lupus Awareness :) Tak puas act coz sekejap je.. But takpe inshaa Allah nanti jumpa di Event Blogger pula^^ 

Oh ya korang, Dayang Deno join event blogger this 13 Jun 2015, nanti kita semua jumpa kat sana ya ^_^


**Thank you Bro :)