Showing posts with label Budoxe Lee. Show all posts

Budoxe Lee

Ahaks. Phewww baru sekarang dapat buat entri ni. Ok, sebenarnya deno nak kenalkan korang semua dengan sorang blogger yang kreatif! Blogger tersebut ialah Budoxe Lee :)

Deno pernah ber"art trade" dengan Budoxe, his art super...... amazing! Biasanya Budoxe akan lakar dulu then dia akan transferkan ke satu lagi software, then warna, hasilnya memang cantik! Deno pun tak kreatif macam Budoxe... Ok jom kita lihat hasil seni Lee ~

Awak.... Saya ambil sikit karya awak letak sini ya :)









ini paling special sebab Budoxe lukiskan untuk deno.. muhehehehe .. cantik kannnn :)



Super duper awesome..! :) Deno nak letak semua gambar kat sini nanti kena babap dek Budoxe pulak... Heeeee ^^ So, apa kita semua terjah blogger Budoxe Lee sambil mecuci mata dengan art yang super kreatif!! Jom kite terjah ---->>>> Budoxe Lee