Dayang Deno: CPUV
Showing posts with label CPUV. Show all posts
Showing posts with label CPUV. Show all posts

9.10.14

Hari Ini Dalam Sejarah
October 09, 2014 12 Comments
Kat FB selalu nampak kawan-kawan blogger dapat banyak CPUV from Mr. Nuff.. Tak sangka www.dayangdeno.com pun sama.

Errr mula2 macam tak percaya pun ada


Hari ini dalam sejarah sepanjang 4 tahun jadi blogger, inilah first time dayangdeno dapat 10 CPUV. Sebelum ni paling banyak deno dapat tujuh. Kali ni memang banyak.

Dear CPUV, please lama melekat kat sini ya..... hehe^^

**korang yang ada nuffnang kat blog pun  mesti dapat banyak jugak kan


Reading Time:

7.10.14

Dua Untuk Bulan Ni
October 07, 2014 11 Comments
Lama deno tak update CPUV


Untuk awal bulan ni, Mr. Nuffnang bermurah hati bagi dua CPUV.. Kali ini deno dapat Proton PCC dan SME Miecri Finance 

As usual, if nak tahu info2nya korang boleh klik je bila iklan2 ni keluar menari zapin kat blog deno ya... Hehe.. Semoga Mr. Nuffnang terus rajin beri hadiah CPUV kat sini^^ Harap2 lama la die "on going" ...

Takpe la tak banyak pun, rezeki jugak kan :)


**thanks korang selalu datang and support sini :)

Reading Time:

5.8.14

Terus Dapat Enam!
August 05, 2014 12 Comments
Terus dapat enam! Terkezut! Nasib baik tak jadi cipan, cipan pun tak terkezut macam ni.. Hihi.. Ni sayang ngan Mr. Nuff ni, nak peluk  bleh? Hihihi^^


Lama tak bukak nuff. Seingat deno banyak dah kredit.. Tapi Mr. Nuff ganti balik dengan yang baru.. Agaknya Mr.Nuff bagi hadiah duit raya kat deno ni.. :)

Thanks Mr. Nuffnang .. 


p/s: thanks jugak korang selalu lepak kat blog dayangdeno ^^


Reading Time:

12.5.14

Tiga CPUV
May 12, 2014 7 Comments
Rezeki bulan ini

Syukur dapat 3 CPUV sekaligus! Ini yang sayang dengan Mr. Nuff ni... Ahaks^^ Sebelum ni biasa dapat satu atau dua CPUV, kali ni Mr. Nuff bagi tiga terus ! ^_^


1- VW Jetta CKD Launch
2- Vanish's Tip Exchange
3- McDonald's Hello Kitty Circus

Patut la nampak iklan ni asyik menari je... hihi.. Nak tahu info lebih lanjut bolehlah korang klik bila iklan tersebut keluar menari-nari kat sini ya :)


p/s: rezeki bulan Mei :)


Reading Time:

29.4.14

CPUV Whisper Mesh & Cotton
April 29, 2014 4 Comments
Cerita Nuffnang lagi?

Alhamdulillah rezeki lagi untuk akhir bulan April ini..
Kali ini dapat CPUV Whisper Mesh & Cotton pula
Ini yang sayang dengan mr. Nuff ni.... hihi^^



p/s: klik untuk info yang lebih lanjut :)


Reading Time: