Showing posts with label Candy Crush. Show all posts

Tanda-Tanda Ketagihan Bermain Candy Crush


CANDY CRUSH.. Permainan yang menjadi setau fenomena! Kalau korang ada salah satu tanda-tadan kat bawah ni means korang ketagih dnegan permainan Candy Crush ~

1- Bila menutup mata, korang terbayang susunan gula-gula dalam permainan tu
2- Mula membenci coklat dan jeli kerana ianya ialah halangan popular yang sukar
3- KOrang berjaga dari tidur dengan tablet atau telefon di tangan sebab korang berjaga sehingga lewat malam bermain game candu crush
4- Korang sanggup call kawan sebab nak minta bantuan nyawa Candy Crush


p/s: sepopular mana pun candy crush, deno tak pernah nak cuba main sebab deno tahu ia boleh buat kita jadi addicted... Nanti tak jadi kerja main "mende" tu..