Showing posts with label Cara Mengatasi Kulit Kering dengan Rosken Skin Repair Dry Skin Cream. Show all posts

Atasi Masalaah Kulit Kering Dengan ROSKEN Skin Repair Dry Skin Cream

Korang ada masalah kulit kering? Haaaa... deno nak share ni pengalaman deno menggunakan Rosken Skin Repair Dry Skin Cream! :)


Deno guna losen ni sebab kesannya sangat menakjubkan! Dalam masa 4 hari je, korang dah boleh nampak kesannya. Bukan sahaja melembapkan kulit, losen ni pun boleh lembutkan dan mencantikkan kulit!

Macam deno, deno buat CAPD 4 kali setiap hari. Perlu pula basuh tangah selama 5 minit setiap sesi. Jadi selalu bermain dengan sabun, kulit pun kering. Dulu kan, kulit lengan pernah berdarah sebab terlalu kering! Susah sangat nak cari losen yang sesuai, akhirnya deno jumpa losen Rosken ni... 

Biasanya deno sapu selepas mandi. Ianya tak berbau kuat sangat, tak melekit.. Selepas kita sapu, ianya akan terus kering macam tu je.. Cubalah, insyalllah :)


p/s: cuba.. jangan tak cuba :)