Dayang Deno: Char Kuey Teow
Showing posts with label Char Kuey Teow. Show all posts
Showing posts with label Char Kuey Teow. Show all posts

24.3.14

Kuey Teow Simple Sedap
March 24, 2014 6 Comments

Ops!

Kuey teow ni bukan deno buat tau... Deno makan kat cafe di Kuala Terengganu petang tadi. Kuey teow ni simple je bersama fish cake, daun kucai, telur dan tauge. Walaupun simple rasanya lebih kurang je dengan kuey teow yang ada udang tu... Deno suka yang macam ni sebab less kicap!

Simple is much more.. itu yang best tuuuu..... ^_^


p/s: hari ni tak jadi ke Kota Bharu.. awal pagi esok bertolak^^ 


Reading Time: