Showing posts with label Charlie And The Chocolate Factory. Show all posts

Hari ini Yang Santai

Hari ni santai sangat..

Cuaca sejuk je.. dari tadi hujan.. sekarang baru berhenti.. 

Deno? Hari ni santai melayan movie.. Sambil-sambil buat tutor request by kawan2 blogger.. Bukak channel HBO macam-macam movie.. Last2 petang tadi ada cerita Charlie And The Chocolate Factory. First time deno tengok dari mula sampai habis! Punya la dah lama filem tu, hari ni baru dapat tengok sampai tamat! 

Nak gelak pun ada, filem tahun 2005, tahun 2013 baru dapat deno tengok .. haha.. ketinggalan betul! Dulu2 tengok selalu tak penuh.. Tadi dapat jugak tengok sampai tamat^^

Willy wonka.......  Jonny Depp tetap sama cara dia berlakon^^


p/s: dalam banyak2 filem yang ada Jonny Depp sebagai pelakon, deno paling suka filem Pirate Of The Caribbean ^_^