Showing posts with label Chef. Show all posts

Chef Pula


Semenjak dua menjak ni..

Selalu dapat order yang lain daripada yang lain... Tak macam doodle biasa, sebelum ni kartun Naruto, then doodle berniqab and then yang terbaru customer nak doodle chef perempuan tapi gambar nak separuh je...

Kadang2 duk termenung lama fikir nak buat, tapi seronok jugak sebab pada masa yang sama boleh pelbagaikan jenis doodle kan.. Errmmm dah lama tak lukis kat my artbook, artline pun tak terusik sebab selalu lukis guna "tikus" je... Kesian.... Buku dianaktirikan.. haha :p

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com
Facebook Dayang Deno Art