Showing posts with label Chicken Rice Shop. Show all posts

Again


Okey... again...

Baru je citer dapat kids meal ...
Semalam masa kuar ngan my sis kaklong and kakna
Sebelum tu singgad kat Chicken Rice Shop
Errr dapat lagi menu macam ni
Menu untuk kanak-kanak
Alahai ..... Comel je menu ni
Menunya macam story book ... Nice ^^


Dinner Awal

Dinner awal hari ni..

Ma, abah and dayangdeno. Macam ni la kami, selalu bertiga.. Di mana-mana bertiga,.. Hmmm namanya anak bongsu yang kerja pun kerja sendiri di rumah .. Ke mana-mana memang kami bertiga.. Hari ma ajak dinner kat luar, awal pula hari ni petang dah keluar.. Kami dinner di Chicken Rice Shop^^


Ma and me order nasi ayam. Abah kurang sket nasi ayam so dia order Gado-Gado. Deno suka nasi ayam bersama sayur bok choy, best! Biasa kalau kat rumah, abah tak goreng bok choy, just celur dalam air panas dalam 2 -3 minit then boleh makan macam tu je ^^

Alhamdulillah ~


Menu Baru Nasi Ayam

Tadi keluar dengan kakngah dan adam khaleef..

Deno nak cari "mouse" yang baru, "mouse"  deno rosak... Stress betul semalam tak dapat buat tempahan... huhu... Dah  dapat pun tadi yang baru, bolehlah sambung design malam ni^^


Kakngah belanja  nasi ayam di Chicken Rice Shop! Ada pula menu baru, ayam ala-ala kari, macam masakan india.. Boleh tahan juga ^_^


p/s: chicken rice shop.... bukan sekadar nasi ayam.... hihi^^

Nasi Ayam Best Di Chicken Rice Shop

Baru balik dari hospital

Bila dah tengahari perut mula la buat konsert zapin.. Deno ajak ma makan di Chicken Rice Shop! Deno suka nasi ayam kat situ sebab cilinya pedas, tak sempurna rasanya bila makan tanpa pedas kan? 

Sayur pilihan deno pula ialah sayur pak choi! Deno boleh ratah je sayur pak choi tu.. salah satu sayur kegemaran deno :)







p/s: suka tak nasi ayam?



Makan Separuh

Lokasi : Chicken Rice Shop




dalam hati : erk.. banyaknya...

terus minta satu lagi pinggan kosong dengan pelayan... banyak ni mana habis deno makan sorang!

deno makan separuh je.. kongsi dengan ma ^_^



p/s: dah lama tak makan nasi ayam.. hari ni mengidam pulak.. ngeeee :p